Kontor on stressitön kassatoimisto, joka toimii 100% digitaalisesti

Kontor valitsi riskrate kassaennusteen asiakkailleen ja laajensi kassatoimistoksi, ensimmäisenä Suomessa.

Image for post
Petri Tykkä ja Margus Udam ovat Kontorin perustajat.

“Asiakkaamme on esimerkiksi Groom parturiketju, jossa talouden 100% automaatio on tukenut kassaa ja liiketoimintaa

Tutustuimme Suomen Puuvenekeskuksella Kotkassa puuveneveistämöllä, Margus veneenveistäjänä ja projektipäällikkönä sekä Petri puuveneveistämön toimitusjohtajana. Veistämöllä toteutettiin mittavia klassisten puuveneiden entisöinti- ja rakennusprojekteja. Jo heti alussa meitä yhdisti intohimo tehdä asiat paremmin ja päätimme yhteisen yrityksen perustamisesta. Vaikka toimialasta ei vielä ollut tietoa, niin meillä molemmilla oli selvä visio siitä, kuinka yritystä tullaan pyörittämään Tony Hsiehin inspiroimana.

Miksi asiakkaat valitsevat Kontorin?

Kontor perustettiin asiakkaan talouden tarpeeseen, ilman perinteisen tilitoimiston painolastia. Olemme alusta alkaen toimineet 100% digitaalisesti ja olemme Suomen digitaalisin taloustoimisto. Panostamme asiakkaiden talouden 100% automatisointiin, koska se tuo tehokkuutta myös kassaan ja liiketoimintaan. Kontorin kasvu on tullut puhtaasti tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta.

Kasvu syö kassaa maksutavasta riippumatta. Automaatio laskutuksesta kassaennusteeseen tuo säästöjä ja vahvan kassan.

Asiakkaamme ovat pieniä kasvuhakuisia yrityksiä joista osa laskuttaa digitaalisesti ja osa saa rahaa kassaan digitaalisilla korttimaksuilla kuten Paytrail, Nets, Verifone tai Mobilepay. Vuosia jatkunut yhteistyö Groom parturiketjun kanssa on hyvä esimerkki asiakkaasta, jossa talouden digitalisointi on tukenut kassaa ja liiketoimintaa. Groom luopui ensimmäisten B2C eli kuluttajille palveluja tarjoavien yritysten joukossa käteisen käytöstä ja toimii jo kuudella paikkakunnalla, 18 liikkeen ja lähes 100 parturin voimin.

Image for post
Groom parturiketju digitalisoi laskutuksen, kassan ja talouden yhdessä Kontorin kanssa.

Miksi päätitte ensimmäisenä Suomessa laajentaa digitaalisiin kassapalveluihin?

Kassaennuste on elinehto ja tärkeä mittari yritykselle. Luotettava kassaennuste ihmisen rakentamana vaatii paljon dataa, on erittäin kallista ja vie paljon aikaa, joten aiemmin suosittelimme asiakkaitamme pitämään muutaman kuukauden liikevaihdon verran kassaa puskurissa kassaennusteen sijasta.

riskrate antaa ennusteen kassan datasta paremmin, nopeammin ja edullisemmin kuin mikään kassaennuste aiemmin

Löysimme vihdoin riskratesta kumppanin joka soveltuu meidän ajatusmaailmaan automaation ja teknologian hyödyntämisestä.

riskrate on kassaennuste, joka tekoälyä hyödyntäen automaattisesti seuraa, oppii ja ennustaa kassaa. Ennenkaikkea se tekee tämän paremmin, nopeammin ja paljon edullisemmin kuin mikään kassaennuste aiemmin. Näistä syistä päätimme riskratea hyödyntäen lähteä tarjoamaan meidän asiakkaille digitaalisia kassapalveluja.

Kassaennuste ei välttämättä ole tarpeellinen mikäli kassa on riittävä, tapahtumia on vähän tai kasvu on tasaista. Kasvu sen sijaan syö kassaa eli kassan ennustaminen 1–3 kuukautta eteenpäin on elinehto kasvuhakuisilla yrityksillä toimialasta ja maksutavasta riippumatta.

Onnea ja menestystä uuteen Margus, Petri ja Kontor

Kontor on 100% digitaalinen tili- ja kassatoimisto kasvuhakuisen yrittäjän tarpeisiin. riskrate on 100% automaattinen kassaennuste joka hyödyntää kassan dataa ja koneoppimista.

Founder of riskrate

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store